Кошик
579 відгуків

Увага, замовлення будуть обробленні наступного робочого дня!

ОНТРАК- ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ!
Контакти
ТОВ "ОНТРАК"Роман Мартиненко
Пироговский шлях 32/34, Київ, Україна
+380 (93) 722-04-40
Відділ продажів
+380 (97) 722-04-40
Відділ продажів
+380 (50) 722-04-40
Відділ продажів
Мапа

Виробники

  • THERMOTEC
    THERMOTEC
    радіатори охолодження, нагрівачі, интеркулеры, насоси охолоджуючої рідини, вентилятори радіаторів, пропелери і віскомуфти, компенсаційні бачки і пробки системи охлаждания, запчастини до систем кондиціонування. Продукти Thermotec виробляються виключно з спеціально підібраних компонентів. Готові вироби піддаються ретельному контролю якості.
    Повна версія статті
  • AKUSAN
    AKUSAN
    датчики, перемикачі перемикачі, котушки запалювання і котушки, термостати і корпусу термостатів, штепсельні вилки, гумові шланги, дверні ручки, замки та їх компоненти, а також стаціонарні картриджі та картриджі, а також важелі і механізми склоочисника.
    Повна версія статті
  • Fomar
    Fomar
    Компанія Fomar Borg Automotive S. A. – це провідний виробник фрикційних матеріалів для автомобільної промисловості в Польщі і один з десяти найбільших у Європі. Fomar Borg Automotive S. A. має більш ніж столітню історію
    Повна версія статті
  • Luk
    Luk
    Компанія LuK входить в концерн Schaeffler, один зі світових лідерів з виробництва автокомпонентів. І вже понад 50 років розробляє високотехнологічні деталі і системи трансмісій для всіх провідних автовиробників у світі.
    Повна версія статті
  • DEPO
    DEPO
    У березні 1991 з'являється марка DEPO, під якою компанія відома сьогодні. В даний час DEPO є найбільшим виробником автомобільної оптики в світі.
    Повна версія статті
  • CORTECO
    CORTECO
    Компанія CORTECO, що входить у німецьку групу Freudenberg Group пропонує повний асортимент прокладок головки блоку циліндрів, комплектів плоских ущільнень оригінального якості для технічного обслуговування і ремонту двигунів та сальников трансмісії і двигунів легкового та комерційного транспорту.
    Повна версія статті
  • Febi
    Febi
    Компанія FERDINAND BILSTEIN JR. (FEBI) була заснована в 1818 році, а свою сучасну назву отримала в 1844 році. Невелике підприємство на початку своєї діяльності за період більш ніж 150 років перетворилося в одну з найбільших і добре зарекомендували себе компаній на ринку автомобільних запчастин з оборотом понад 160 млн. німецьких марок на рік.
    Повна версія статті
  • DT Spare Parts
    DT Spare Parts
    Компанія Diesel Technic є одним з найбільших виробників автомобільних запасних частин і приладдя, була заснована в Німеччині в 1972 році.
    Повна версія статті
  • CHEEFT
    CHEEFT
    CHEEFT Це турецька компанія, яка була створена в 2008 році. Підприємство знаходиться в Конії і займається виробництвом альтернативних комплектуючих для гальмівних супортів світових брендів : KNORR, MERITOR, WABCO, HALDEX.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner